uj-epulet-epitese-primepito-kft.jpg

Új épület építése

Szolgáltatásaink közül az egyik kedvencünk, amikor az ügyfelünkkel együtt végigkisérjük egy új épület elkészülését az első vonal megrajzolásától a kulcsrakész átadásig.

meglevo-epulet-felujitasa-primepito-kft.jpg

Meglévő épület felújítás

A kor nem csak felettünk, hanem az épületeink felett is eljár. Izgalmas feladat egy régi ingatlanból, átgondolt tervekből és a legmodernebb építőanyagokból egy új épületek színvonalát elérő, múlt és jelen harmóniáját megalkotni.

muemlek-rekonstrukcio-primepito-kft.jpg

Műemlék rekonstrukció

A szakma leginkább művészi feladata. Egy eltűnt korszak és elismert építészek nevét méltó módon őrző épület megóvása, hogy még az utánunk jövő generáció is megcsodálhassa.

belsoepiteszet-primepito-kft.jpg

Belsőépítészet

Egy épület csak akkor alkothat egységet, ha a külső és belső kialakítása harmóniában van egymással. Ezért szenvedéllyel tervezzük meg és alakítjuk ki az enteriőrt, hogy ez a harmónia a legnagyobb mértékben létrejöhessen.

homlokzat-kialakitas-primepito-kft.jpg

Homlokzat kialakítás

A homlokzat az épület front felülete, legnyílvánvalóbb stílusjegye. Azon kívül, hogy az arculatot meghatározza, komoly szerepe van az épület állagának megóvásában. Törekszünk az áhított megjelenés mellett olyan időtálló homlokzatot készíteni, mely hosszú évtizedekig megőrzi gondosan megtervezett kialakítását.