Elkészült munkáink

Egészségügyi intézmények

Helyszín:

Szigetszentmiklós, Makó, Eger és Budapest

Megrendelő:

Megyei- és fővárosi Önkormányzatok
Csongrád megye, Heves megye és Budapest

Érték:

közel 95 000 000 Ft összértékben

Kezdés:

2007

Befejezés:

2008

A projekt leírása

A Prím Építő országszerte végzett és végez kórház- és egyéb egészségügyi intézmény felújításokat. Ezen az oldalon szeretnénk bemutatni Önnek néhányat ezen munkáink közül.

A szigetszentmiklósi József Attila lakótelepen egy háziorvosi rendelő kialakítása volt a Prím Építő feladata. Rövid idő alatt sikerült kivitelezni az orvosi rendelőt. A hagyományos technológiával épített \"szoc-reál\" típusú társasház földszintjén került kialakításra a háziorvosi rendelő 147 négyzetméter alapterületen.

A makói Dr. Diószegi Sámuel Kórház-Rendelőintézet, egynapos sebészeti és rehabilitációs részlegének kialakítása volt a feladat, melynek keretei között építőmesteri, szakipari, elektromos és gépészeti munkákat végeztünk 1025 m2 alapterületen.
A kivitelezés az intézmény működése közben történt.

Egerben a Markhot Ferenc Kórház Rendelőintézet 1986-ban készült épületében, a II. emeletén került kiépítésre a Koraszülött és Újszülött részleg. A projekt építészeti, elektromos, gépészeti valamint orvosi gázellátási munkákat foglalt magába.

Budapesten a Károlyi Kórház volt gyógyszertár épületének felújítása, az izotópdiagnosztika áthelyezése és korszerűsítése volt a kivitelezési feladat. Az egyszintes épületen építészeti, elektromos és gépészeti felújítást végeztünk.

A képek egy része illusztráció.

megrendelői vélemény

"Tisztel Ügyvezető Igazgató Úr! 2010 februárjában garanciális bejelentést tettünk az intézményünkben végzett munkájukkal kapcsolatban. Megelégedéssel tapasztaltuk, hogy a felmerült hibákat a betegellátás zavartalansága mellett, rendkívül hatékonyan az elvárásunknak megfelelően orvosolták. Köszönjük a cégük kiváló munkáját. "írta Pásztor István Gazdasági Igazgató, 2010. 03. 03.

referencia igazolás
Referencia igazolás: Egészségügyi intézmények Referencia igazolás: Egészségügyi intézmények Referencia igazolás: Egészségügyi intézmények Referencia igazolás: Egészségügyi intézmények
Egészségügyi intézmények