Minőségpolitika

A fogyasztó részéről, a minőség testesíti meg az elvárást és igényt, a számára nyújtott termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban. A minőség annak a mértéke, hogy egy termék vagy szolgáltatás, mennyire felel meg a társadalomban elfogadott vagy előírt követelményeknek.

Minőségpolitikánkban azt fogalmaztuk meg, valamint mindennapjainkban arrra törekszünk, hogy munkánkat tartósan egyenletes minőségben, a meghatározottakon túli igényeket kielégítve végezzük.

Minőségirányítási rendszer

ISO-9001 tanusítvány Ügyfélközpontú vállalatirányításon keresztül, magas szintű szakmai és etikai normákat követve, kölcsönös előnyökkel járó, hosszú távú és felelős kapcsolatokat építünk külső és belső környezetünkkel. Egységes irányelvek, folyamatok és képzések támogatják munkatársainkat, hogy a világosan megfogalmazott célkitűzéseinket elérjék, ennek érdekében minőségirányítási rendszerünket az ISO 9001:2001 szabvány szerint alakítottuk ki és fejlesztjük. Az ISO 9001 nemzetközileg elismert szabvány, amely keretet ad és elvek sorát nyújta az üzletmenet irányításához.

Egy vállalkozás számára nagy kihívást jelent az ügyfelek, a tulajdonosok és a munkavállalók érdekeit egyaránt szemelőtt tartva megszervezni tevékenységét. Felismertük, hogy az ügyfelek elismerését kizárólag olyan szervezet képes maradéktalanul kivívni, ahol a beosztottak és tulajdonosok egyaránt motíváltak a stratégiai célok elérésében. Munkatársaink elkötelezték magukat alapelveink mellett, melyek középpontjában az ügyfél áll.

Minőségirányítási alapelveink

Nagy hangsúlyt fektetünk megbízóink elvárásainak való megfelelésre, elégedettségük kivívására és megtartására. Minőségirányítási rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, a változó piaci igények kielégítésére új eljárásokat vezetünk be. Minden munkatársunk egyénileg motívált kompetenciái és készségei fejlesztésében, folyamtosan növelve hozzáadott értékét a cég szolgáltatásában. Kivitelezéseinket korszerű technológiákat alkalmazva, a műszaki célszerűséget és használhatóságot figyelembe véve végezzük.