Társadalmi felelősségvállalás

Üzleti stratégiánk szerves része, a környezettel és munkatársakkal szembeni felelősségvállalás.

Felelős szervezetként az építőipari tevékenység környezet terhelő hatását nem hagyhatjuk figyelmen kívül, gondoljunk csak az energia felhasználásra, a közlekedésre vagy a hulladék kezelésre. Vállalati felelősségvállalásunk, társadalmi vetülete a környezetvédelem és a környezetszennyezés megelőzése. Környezetvédelemre vonatkozó irányelveket fogalmaztunk meg, amelyek minimálisan tartalmazzák az egyes munkatársak szerepét a környezetszennyezés megelőzésében, valamint rögzítettük a környezetre veszélyes tevékenységek végzésének szabályait.

Fontos, hogy munkatársaink felelősen gondolkodjanak tevékenységünk társadalomra és környezetre gyakorolt hatásáról. Irányelveink keretet adnak a tudatos munkavégzéshez, azonban ennél sokkal nagyobb szerepük is van. Munkatársaink, a környezet védelemmel kapcsolatos ismereteinket, munkahelyi szokásainkat elviszik otthonaikba, átadják gyermekeiknek és szociális környezetüknek.

Beszállítóinktól és alvállalkozóinktól ugyanazokat az elkötelezettségeket várjuk el, amivel magunk is működünk. Előnyben részesítjük azokat a társaságokat, akik részesei kívánnak lenni egy környezettudatos beszállító láncnak és tevékenységükkel erősítik ez irányú erőfeszítéseinket. Lehetőségeinkhez mérten, olyan termékeket vásárolunk, amelyeket felelős cégek gyártanak és forgalmaznak.

Az elmúlt években elért eredményeink lehetővé tették, hogy támogassunk kórházi eszközbeszerzést, valamint sportegyesületeket. Elkötelezett hívei vagyunk az utánpótlás nevelésnek, támogatásunkkal segítjük a Grund 1986 FC-t, ahol több száz gyerek futball képzése történik.

Erőfeszítéseket teszünk, hogy a felelősségvállalás beágyazódjon minden tevékenységünkbe, következetes irányelvek és programok fejlesztésén keresztül.

Céginformációk

Prím Építő Kft.

1083 Budapest, Illés u. 17.

Adószám: 11906508-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-877034